» Xfactor

Förlåt för dålig bloggning har inte haft humöret men nu ska det komma ett inlägg minst varje dag! :D
 
jag tror att alla har tittat på xfactor eller iallafall vet vad det är. Förra lördagen var Oscar, Benny och Isak här uppe i norrland. Och så klart att jag gick och tittade på dem så nu kommer lite bilder!
 
              Fick även en bild med benny och oscar isak fick ont i huvudet och var tvungen att gå men fick hans autograf iallafall! :D Ser ut som ett hollo men inte varje gång man fotar sig med oscar!
 

» dagens tips


» dagens tips


» dagens tips


» dagens tips


» dagens tips


» dagens tips


» Fikar

Fikar med Sara och hennes familj och mamma


» dagens tips

Ska börja med dagens tips  det kommer upp några vet inte hur länge jag håller på med det! :D
 

» Bilder

Hej, vaknade mitt i natten utav att jag hade tagit bort tandställningen! Fy, vad ont det gjorde! Sen så var jag i skolan det var vell okey fick bara springa i trappan lite onödigt med gånger! Killarna tog min mössa och ksatade ner den till botten våningen från 3 våningen. Nu är jag hemma och pluggar och chillar. Fick ont i magen så stannade hemma idag. No prov på måndag och SO/SV på tisdag! Gud, så jobbigt!!                                                    Lite bilder jag fotade igår! :D Hoppas ni får en bra fredag.
 
 

» Älskar låten!

Oh, gud vad jag älskar den här låten! Tack jessica för tipset! :D Hennes blogg hittar ni här!! 
Älsar texten, är helt fast i låten nu! 
 
 
 

» Vad med och tävla på bilderbyalice.se

Var med och tävla på bilderbyalice.se tävla om biobiljetter! :D
 
Det enda man måste göra är att säga vilken alla hjärtans dag - present du gillar mest från presentguiden.net
 
Hoppas att ni är med och tävlar! :D 
 
Var med och tävla nu! :D
 

» Sjukhuset

Hej, har inte bloggat på ett tag och videon kom inte upp för att youtubestängde av när jag filmade och sen har jag varit hos läkaren så jag mår inte så bra!
 
Har fått natt tandställning så har jätte jätte svårt att sova och då får jag dåligt humör och orkar inte göra så mycket. Den ser hemsk ut och sen så gör den ont! Här får ni en bild på den
(Hittade bilden på google)
 
Sen har jag varit på sjukhuset i onsdags. Var där för att jag hade ont i magen och i mina revben och nyckelbent. Han kollade på mitt högra nyckelben och 3 revben på höger sida. Han tror att jag har en inflamation ska och kolla det nästa vecka tror jag. 
Sen nu med mina mage, jag får ibland kraftiga värkar i min mage, det gör så ont att jag ibland börjar grina och typ vrida mig och massor av andra saker. Det är så hemskt ni kan nog inte fatta hur ont det gör men tänk er att ni har blivit knivhuggna i magen och att ha den värken i flera timmar att det aldrig försvinner, att du kan vakna mitt i natten för att det gör så ont och du kan inte göra något åt det! 
Var där iallafall och han sa att jag ska försöka att inte äta kött så när andra folk kanske äter potatis och typ 4 köttbullar kan jag äta 1 för annars så får jag ont i magen. Jag får ALDRIG mer äta snabbmat eller mat med mycket fett. För att mina mage klarar inte av att bryta ner de så den gör mer saltsyra och då sprättar de upp i strupröret och då får jag ont. 
 
Jag ska hämta ut 3 mediciner som jag ska ta och sen ska jag sluta stressa och allt med skolan måste mamma fixa nu. Man har ju ofta två prov på racken och jag har typ konsentrations problem så jag stressar jätte mycket då. Vilket jag inte får....
 
Jaja, har haft tre dagar med tandställning och ont i magen hoppas det är över nu!
 
Ska försöka blogga i skolan för när jag kommer hem går jag nästan alltid och sover. 
 

» Kyrkan

Var i kyrkan nyss för att vi måste gå 5 gånger för att få åka på konfaläger. Ja, det råkade vara så att de var lestadianer som var där så i slutet började alla gråta och krama varanda hahahah fattade ingenting plus att det var i 2 timmar! 
 
Men är hemma nu och ska äta blir en till gudstjäns kl 17:00 och då har jaga bara 2 kvar. :)
 

» Börja om

Ska börja om här på bloggen ska fixa designen, planera mer om vad jag kan upptatera om och massor av såna saker. Har mått skit den här veckan tror att jag är på väg att bli sjuk. Hoppas inte det för skulle missa så mycket i skolan då. 
 
Har inge planer för idag men ska nog hitta på något. Ska försöka fixa designen nu! :D
 
 


» TAKE YOU - Acoustic - 6 Years of Kidrauhl

 

» Dagen

Haft en kul dag! :D Först i skolan så var det vell okey men min kompis anna gjorde det så mycket bättre vi höll på att garva ihjäl oss. För att jag sa: "När jag var liten trodde jag att man raggade på raggarklubben" anna: GÖR MAN INTE DET???!   raggarklubben är vart de har bilar. Oh herre hon är lite efter ibland. 
 
Sen efter skolan gick jag och sara hem till jessica. Där så pluggade de tyska fick titta på hade inget att plugga till. Sen snackade vi om massor av grejer och sen var det något som var så kul så vi började skratta, jessicas mjölk flög överallt! De hamnade några droppar på Saras papper så hon gick och skjölde det under vattnet hahahha hon kunde ha torkat av det men hon skjölde av det! Vi höll på att dö hon är lite borta ibland! 
 
Nu spelar jag Farmville 2 Skit kul ju!!
 
'

» Följ mig





 
Följ mig på de här ställerna! Följer oftast tillbaka! Klicka på bilderna!
 

» Dagens citat

Killar, om ni inte är som Justin Bieber så ska ni inte förvänta er att vi tjejer är som Megan Fox!
 

» Kläderna från H&M

Hade inge smink och har inte fixat håret! Hoppas ni nöjer er min dator dampar! :D 

» el

 

» H&M

Fick mina kläder från H&M igår som jag beställde för länge sen. Har kollat igenom kläderna och har fått skicka tillbaka hälften för att de var sjukt fula. Men några kläder blev det, har tänkt mig att visa dem i ett videoinlägg men jag vet inte om jag orkar fixa mig idag så vi får se. 
 
Har inga planer för idag tänker nog vara med mamma idag eller gå upp till Sara får se. Om inte det kommer en video med kläderna kommer det bilder! :D
 
Tycker att alla ska titta på den här! Grymt roligt skämt!
 
 

» fyverkerier

Sitter i skolan just nu, har fri tid på datorn nu i en kvart. Har lite dåligt med bilder så blir lite arkivbilder tills jag kan fota mer måste söka upp min kamera laddare. Skulle kolla pca igår men somnade efter att jag kollat en film. Justin vann inget pg av att han inte var där. De fick inte dela ut priser till folk som inte var där. De tycker jag att de skulle sagt tidigare så skulle jag slippit hålla på och dampa på dem! :)
 
Ska gå in på fb nu
 
 
 

» skol start och tandställning

Som de flesta vet började skolan den här veckan, har haft svårt att få in den nya sömnrytmen. Men jag kommer upp iallafall. De har byggt om skolan jag har gått på så den är helt förändrad ni kanske har hört om "Raketskolan i Kiruna". Vi har vårat klassrum på den tredje våningen alltså högst upp. Jag räknade igår och det var ca 75 trappsteg. Varje dag går jag upp och ner för den där trappan typ 10 gånger snacka träning man får! :D 
 
På fredag ska vi i skolan ha invigning för alla elever och lärare så vi blir kvar i skolan till kl 3. Vissa elever ska sjunga och sen blir det något bildspel. Längtar som attan till helgen kommer bli så skönt att sova! 
 
Nu till min tandställning, idag så var jag och trök av mina tänder. Man hade någon järn grej som var formad efter käkarna med någon rosa gegig salva i ska bara säga att det var så jävla äkligt! Underkäken kunde jag bita i på en gång. Men när man bet i överkäken så rann det ut rosa gegga bak i halsen. Kändes som att man skulle kvävas! 
 
Ska iallafall och hämta ut min tandställning den 23 kommer ha så svårt att sova den veckan. Det är en natttandställning jag snackar om. som kommer sitta fast runt huvudet. Gud vad roligt att ha den i ett helt år! :/ Kommer dö efter en vecka. 
 
Kommer nog blogga imorgon slutar efter lunch och så ska jag kanske upp mot stan men vi ser ju! :D
 
-ellinor
 
(old pics)
 

» Månadspeng?

Har en fråga hur mycket får ni i månadspeng eller veckopeng?  Skulle bara vara bra att veta ska försöka övertala min mamma att ge mig månadspeng :) 
 

» this year

Bloggningen kommer komma igång mer när jag börjar skolan sover så himla länge nu. 
 
Låten jag lyssnar på har börjat lyssna på den igen :)
 
 

» 2013

Januari: Skolan börjar, Satsa på skolan
 
Februari: Linn och Moa fyller år,Sara och Linnea fyller år. Planera för jb videon
 
Mars: Justin bieber fyller 19år! 
 
APRIL: JUSTINS KONSERT!!! JAG FYLLER ÅR! :D påsklov
 
Maj: Patrik fyller år! :D 
 
juni: Sommar lov Kiruna festivalen  MAMMA fyller år
 
juli: konfa läger, piteå PDOL , kanske GÖTEBORG! 
 
augusti: satsa på skolan igen! 
 
september: Jessica fyller år 
 
oktober: Pappa fyller år! Anna fyller år! :D 
 
november: ---
 
december:  Julafton NYTT ÅR!
 

2013 kommer lätt vara det bästa året! Hoppas att jag inte måste operera mig för då förstörs allt! :/
 
 
 
Gå in på Annas blogg HÄR! :D


» tråkig dag

Haft en tråkig dag idag vaknade vid 4 så orkade inte ringa någon kompis så var hemma själv. Det hela slutade med att jag tog ett fotbad.
 
 

» you can hate but never break me

LÄS INTE OM NI INTE TÅLL EN MÄNNISKAS ÅSIKTER!
Kommenterade nyss på en tjejs blogg hon hade filmat när hon pratade med benjamin på svenska. Så jag kommenterade att han var dansk och inte kunde svenska. Men tror du inte hon tog bort min och de andra som hade skrivit att det var falskts kommentarer. Ljuga för att få läsare blir så sur... 
 
över till min dag nu. Vaknade klockan 4 och har fort farande inte stigit upp ur sängen. Mår lite konstigt ont i huvudet och magen. Imorgon blir det iallafall att åka till mamma! :D 
 
Nu blir det att kolla film tills man somnar.
 
 

» Snö bad

Jag har en tradition att på nyårsafton alltid hoppa i snön föra året i bikini nu i år var det -30 så hade mer kläder på mig! :D


» Nyårs bilder

Här kommer bilder jag fotade igår
Det är förbjudet att kopiera bilderna och om jag märker att någon gjort det kommer jag polisanmäla!