» Sjukhuset

Hej, har inte bloggat på ett tag och videon kom inte upp för att youtubestängde av när jag filmade och sen har jag varit hos läkaren så jag mår inte så bra!
 
Har fått natt tandställning så har jätte jätte svårt att sova och då får jag dåligt humör och orkar inte göra så mycket. Den ser hemsk ut och sen så gör den ont! Här får ni en bild på den
(Hittade bilden på google)
 
Sen har jag varit på sjukhuset i onsdags. Var där för att jag hade ont i magen och i mina revben och nyckelbent. Han kollade på mitt högra nyckelben och 3 revben på höger sida. Han tror att jag har en inflamation ska och kolla det nästa vecka tror jag. 
Sen nu med mina mage, jag får ibland kraftiga värkar i min mage, det gör så ont att jag ibland börjar grina och typ vrida mig och massor av andra saker. Det är så hemskt ni kan nog inte fatta hur ont det gör men tänk er att ni har blivit knivhuggna i magen och att ha den värken i flera timmar att det aldrig försvinner, att du kan vakna mitt i natten för att det gör så ont och du kan inte göra något åt det! 
Var där iallafall och han sa att jag ska försöka att inte äta kött så när andra folk kanske äter potatis och typ 4 köttbullar kan jag äta 1 för annars så får jag ont i magen. Jag får ALDRIG mer äta snabbmat eller mat med mycket fett. För att mina mage klarar inte av att bryta ner de så den gör mer saltsyra och då sprättar de upp i strupröret och då får jag ont. 
 
Jag ska hämta ut 3 mediciner som jag ska ta och sen ska jag sluta stressa och allt med skolan måste mamma fixa nu. Man har ju ofta två prov på racken och jag har typ konsentrations problem så jag stressar jätte mycket då. Vilket jag inte får....
 
Jaja, har haft tre dagar med tandställning och ont i magen hoppas det är över nu!
 
Ska försöka blogga i skolan för när jag kommer hem går jag nästan alltid och sover. 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo