» Helg

Idag är det fredag och den här veckan har varit den jobbigaste hitils tror jag. Har haft No prov och har jätte svårt för no och förra veckan hade vi so prov. Jag ska iallafall plugga lite den här helgen och göra lite skolarbete som jag inte gjort klart under skolveckan. Ska gå och lägga mig nu.
 
 
 
 

» Random
» Fredag

 

» 21 januari

 
 
 

» Onsdag

Jag har fortfarande skit ont i ryggen men har läkar tid på Fredag och då ska jag förmodligen få starka värktabletter och tid till sjukgymnasten. Jag har gjort klart mitt träningsprogram idag vilket är det västa jag någon sin har gjort för varje övning jag fotade grät jag nästan till för att det gjorde så ont. Och föresten ska jag ta bort bilderna på dörren men har inte hunnit. Sen prövade jag göra en ny fläta det blev ganska bar ändå. Men ska gå och hjälpa min syrra att städa nu.
 
 
 
 
 

» tävling

Jag är med och tävlar hos josefine.se om att vinn en valfri Victoria's Secret bodymist eller en body lotion från Styleport.se. 
 
 

» Ryggen

Har fortfarande ont i ryggen, sträckte även ryggen när jag försökte göra klart mitt skolarbete vilket inte var bra. Jag blev säng liggande i 2 dagar och idag gick jag till skolan men ångrar mig har så ont i ryggen och det försvinner inte med alvedon så känner mest skjut mig.... 
 
 

» mina julklappar

Jag har äntligen orkat samla ihop mina julklappar som jag har hemma hos mamma och fotat dem. Det här är inte alla mina julklappar allt har inte kommit ännu tex smink från USA och lite kläder. Jag har grejer hos min pappa som jag inte heller kunde fota nu men dem kommer upp senare.
Jag fick: 2st 2kg´s hantlar, en gymboll, en yoga matta, 3 gummiband, 7 pack vita sockar, 200kr på kicks, 810kr fick även 500kr till men har använt dem, blush från miyo, tröja med håll i ryggen från jc, svarta uggs, torr schamppo från tigi catwalk, got2b guardian angel heat protection, vs body mist´s coconut passion och sheer love, bea head volym spray, bead head hårspray, 3 essie nagellack, ögonbrynns penna, clean parfym, rexona deoderant, ralph-lauren parfym, en kånken rygga, bh, mer sockar, trosor, glassögon fodral, pyamas tröja och shorts, 1 tröja från acne, 1 vit tröja från jc, 1 svart tröja från H&M, 1 svart tröja från vero moda, Iphone 5s i guld, Rosa skal, hörlurar, presentkort på H&M 500kr, presentkort på JC 200kr, presentkort på en ny affär här 500kr
 
Tror jag fick med lite av det jag inte fotade heller. 

» Mobil bilder med Hanna
» Hanna

Hannna min kompis från falköping kom upp till kiruna i torsdags så här kommer lite bilder 
 

» 2014

Nu är det 2014 och nyår suger, jag har varit med jessica och anna så det har varit kul men hatar nyår helt onödigt enligt mig. Har jätte ont i ryggen och bröstet ännu kan knappt ha bh nu för den trycker mot där vart jag har ont. Jag har fått världens bula i pannan så tror att jag smällde i huvudet kommer inte ihåg att jag gjorde det men det gick så fort. Alla tabletter är slut så kommer inte kunna sova för att det gör så ont. Dåligt slut dålig början men hanna kommer på torsdag och då blir jag nog på bättre humör. Får hoppas att alla som läser har haft ett bra nyår iallafall.