» mår skit

Såklart ska magen paja på lovet jag orkar inge mer... 
Helvete också iallafall så ringde mamma doktorn imorse och sa att det måste fixa gastroskopin nu för att min mage inte fixar sig. Har haft några tabletter som ska minska magsyran men dem hjälper inte så det enda sättet är att göra en gastroskopin och kolla om de måste operera min magmun eller om det hjälper med att sätta en snöre runt den. Dem skulle ringa upp mamma kl 16, men vården i Kiruna är ju inte den bästa så vi ser ju när dem ringer. Ska försöka sova och blir det inte bättre får jag tvinga i mig mer tabletter och dricka mjölk. 
 
 
 

» ego pix

Lite bilder jag tog när jag hade tråkigt
 

» jag och ellen

 
 

» prao

Jag trodde att den här veckan skulle bli lungn och att jag skulle hinna göra lite skolarbete men inte var den det.
Det är torsdag idag och jag är helt slut körd, har praoat på kicks från 10 till 3 varje dag och har suttit i ungefär en kvart varje dag sen har jag fått gå runt i affären och plocka tex. 
Sen efter det har det varit massor av tjorv så har inte hunnit plugga eller något.. 
Nu ska jag iaf sova så jag orkar upp imorgon kom knappt upp i morse för att jag la mig 12 igår.
 
Tog några bilder idag men blev så ful på alla så jag tog bort alla förutom en för att ha någon bild att lägga upp..
 

» lördag

Ska fota lite bilder idag tror jag så kommer bättre uppdatering sen! Jag ligger fortfarande i soffan och kolalr tv ska fixa mig snart. Uppdaterar sen då! :D
 
 

» snö

Ja, vi har faktiskt fått snö här uppe i Kiruna. Jag själv tycker det är hemskt för jag hatar allt som har med vinter att göra för det blir bara kallt och jobbigt. Men dem flesta tycker att det är roligt så det blev många glada ansikten i skolan när det började vräka ner snö för någon dag sen.
 
Det är inte min bild därför den blev så liten... 
 
 

» Börja blogga sa jag..

Sa att jag skulle börja blogga nu men det har ju gått så här kan man ju säga.. haha
Den här veckan har jag iallafall vart tvungen att plugga till 2 spanska prov, ett NO prov, göra klart en svenska redovisning och en so redovisning. Vart jätte mycket med skolan men imon blir det helg. Sen nästa vecka har jag paro och veckan efter det har jag lov och under dem två veckorna ska jag göra klart en tränings planering till idrotten. Men har idrott imorgon på morgonen så får sovmorgon sen så har jag no prov så måste plugga till det nu.. 
 
 

» börjar om

Ska försöka börja om och blogg nu igen, ska försöka fixa så att den blir mer personlig men det får bli senare.
Jag har börjat använda tumblr ganska mycket så kommer komma mycket bilder därifrån också.
 
 
 
 
 

» egopics