» skol start och tandställning

Som de flesta vet började skolan den här veckan, har haft svårt att få in den nya sömnrytmen. Men jag kommer upp iallafall. De har byggt om skolan jag har gått på så den är helt förändrad ni kanske har hört om "Raketskolan i Kiruna". Vi har vårat klassrum på den tredje våningen alltså högst upp. Jag räknade igår och det var ca 75 trappsteg. Varje dag går jag upp och ner för den där trappan typ 10 gånger snacka träning man får! :D 
 
På fredag ska vi i skolan ha invigning för alla elever och lärare så vi blir kvar i skolan till kl 3. Vissa elever ska sjunga och sen blir det något bildspel. Längtar som attan till helgen kommer bli så skönt att sova! 
 
Nu till min tandställning, idag så var jag och trök av mina tänder. Man hade någon järn grej som var formad efter käkarna med någon rosa gegig salva i ska bara säga att det var så jävla äkligt! Underkäken kunde jag bita i på en gång. Men när man bet i överkäken så rann det ut rosa gegga bak i halsen. Kändes som att man skulle kvävas! 
 
Ska iallafall och hämta ut min tandställning den 23 kommer ha så svårt att sova den veckan. Det är en natttandställning jag snackar om. som kommer sitta fast runt huvudet. Gud vad roligt att ha den i ett helt år! :/ Kommer dö efter en vecka. 
 
Kommer nog blogga imorgon slutar efter lunch och så ska jag kanske upp mot stan men vi ser ju! :D
 
-ellinor
 
(old pics)
 


LINNEA
10 Januari, 2013 - 23:35 / BLOGG: http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se

söta!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo